Hoe kan ik betalen

Hoe kan ik mijn bestelling betalen ?

 

U kunt bij ons op 5 verschillende manieren betalen:

1) iDEAL

De betaling via iDEAL is vertrouwd en veilig. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. De betaling gaat direct. 
Besteld u voor 16:00 en betaald u met iDEAL dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden.

2) AfterPay

De naam zegt het al: AfterPay. Winkelen zonder direct te betalen. Tijdens het betaalproces bij Hartvoorlingerie.nl hoeft u alleen maar uw gegevens en e-mailadres in te vullen. De bestelling wordt verstuurd, en na ontvangst krijgt u een factuur per mail. Met AfterPay kunt u betalen wanneer het u het best uit komt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen.

3) Bankoverschrijving

Met een bankoverschrijving betaalt u zelf rechtstreeks aan ons ( op het moment dat u dat wilt ). 
De betaling duurt gemiddeld  2-3 werkdagen. Zodra de betaling binnen is wordt het product verzonden.

4) PayPal

PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.
Besteld 
u voor 15:00 en betaald u met PayPal dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden.

5) VVV Giftcard

Betalen met de VVV Giftcard doet u eenvoudig door de 19-cijferige code die op de kaart staat in te voeren op ons gebruiksvriendelijke betaalscherm. Het is niet noodzakelijk om het volledige bedrag in één keer te besteden, het is ook mogelijk een deel van het tegoed te bewaren voor later. Geld dat niet wordt uitgegeven blijft op de VVV Giftcard staan totdat het gehele tegoed is verbruikt.

6) Bancontact / Mister Cash

Als u een online aankoop wilt doen, geeft u eerst de gevraagde gegevens van uw betaalkaart in. Vervolgens komt u terecht in een nieuw scherm. U heeft dan uw digipass nodig, die u ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. U ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestigt u op het computerscherm uw identiteit en uw betaling.
Daarna zal u terug gebracht worden naar de website van de webshop.

 

IS MIJN BETALING VIA INTERNET AAN HARTVOORLINGERIE VEILIG ?

Ja, u betaling gebeurd in een beveiligde omgeving ! Zodra u uw producten wilt gaan betalen of u gaat een account aanmaken gaat u automatisch over naar een beveiligde betaalomgeving ( bovenin uw scherm komt HTTPS + slotje te staan : dit wordt ook gebruikt bij alle banken ). 
Veiligheid van uw en onze gegevens heeft bij ons de hoogste prioriteit. Uw gegevens worden door ons nooit aan derden verstrekt en zijn dus 100% beveiligd.